Dejte svému Kindle novou tvář, aneb jak jsem testoval GELASKIN

Amazon Kindle GelaSkin

Nedávno se mi stala nemilá událost s novým Kindle 4 bez klávesnice. Když jsem ho vyjmul z pouzdra zjistil jsem, že má zadní stranu vyšisovanou, což mě celkem zaskočilo. Nevím jestli za to může pouzdro, barva či materiál, který je použitý na zadní straně Kindle 4. Nicméně tato událost urychlila již déle plánovanou koupi Gelaskinu, protože jsem ho chtěl otestovat.

Gelaskin jsem si vybral z četné nabídky v obchodě gelaskiny.cz, zvolil jsem decentnější design o kterém jsem si myslel že by se mohl líbit i přítelkyni, protože plánuji, že ji moji čtečku Kindle 4 daruji (zamiloval jsem se do dotykové čtečky Kindle Touch).

Jak se aplikuje Gelaskin

Aplikace Gelaskinu jsem se celkem obával, protože nejsem zrovna moc zručný. Myslel jsem si že se bude jednat o velice titěrnou práci a samolepka se bude různě lepit a nebude již možné ji odlepit aniž bych ji zníčil.

Před samotnou aplikací jsem si pro jistotu přečetl krátký návod a shlédl video na stránkách Gelaskiny.cz. Po chvíli jsem, ale zjistil že moje obavy byly naprosto zbytečné a nalepit gelaskin je naprosto jednoduchá záležitost, takže by ji měl zvládnout vesměs každý. Výhoda je, že Gelaskin je možné odlepovat a znovu nalepovat, takže když se vám nepodaří skin přilepit dobře napoprvé, máte ještě mnoho pokusů. Během aplikace GelaSkinu jsem špatně umístil polep na středové tlačítko (viz. foto.), takže jsem ho musel odlepit a znovu přilepit a s nebyl žádný problém. Na stránkách o gelaskinech uvádí, že využívá adhesivní technologie 3M, která nezanechává žádné lepidlo na přístroji.

Jaká je kvalita GelaSkinu?

O kvalitě GelaSkinu mohu zatím jen spekulovat, protože čtečku s tímto novým kabátem používám poměrně krátce ani ne dva týdny. Za tu chvíli mám z něj dobrý pocit, protože se nikde neodlepuje a vypadá to že se nebude ani ničit běžným používáním. Co jsem si četl na internetu zkušenosti majitelů Gelaskinu, tak jsou spokojeni a používají je i na mobilních telefonech nebo jiných zařízení.

Fotografie aplikace GelaSkinu a finálního designu čtečky

GelaSkin může být alternativa pro ochranu povrchu čtečky a současně oživení jejího designu, který je poněkud studenější. Slečny určitě ocení tuto možnost zkrášlení designu čteček a odlišení se. Dokonce je možné si nechat vyrobit vlastní design GelaSkinu, což může být pro někoho pěkný dárek.

GelaSkin je dostupný pro všechny modely čtečky Amazon Kindle a dokonce i tablet Kindle Fire. Nyní ještě přemýšlím jestli si nezkrášlím svůj iPhone 3GS novým designem.

 

Tip na e-knihy

Komentáře (5)

Petr Napsal 13:46 / 5. 1. 2012

Hm zajímavé, ale nejste náhodou agentem GelaSkinu?

Amazon-Kindle.cz Napsal 13:59 / 5. 1. 2012

Nejsem, ale jsem ředitelem zeměkoule .-)

Alííí Napsal 13:54 / 11. 1. 2012

Což o to, nápad je to hezký, jen škoda, že v nabídce není víc motivů vztahujících se k písmenkům a knihám – u skinů pro čtečky bych to tak nějak očekávala 😉

Kriss Napsal 10:17 / 24. 3. 2012

Nenašli jste někdo stránku či obchod, kde by byly ty gelaskiny levnější?

Fox Napsal 15:09 / 12. 4. 2012

Co trochu hledat?

http://www.gelaskins.com/

Přidejte nový komentář:

Položky ve formuláři označené * jsou povinné